VMBpress voor retailers

Nederland is een tijdschriftenland

Een aanzienlijk deel van de in Nederland uitgegeven tijdschriften is helaas nog niet overal te koop. Daarom is VMBpress BV opgericht.


De doelstelling van VMBpress

Ons doel is om deze tijdschriften de kans te geven zich te presenteren in de losse verkoop. Deze tijdschriften zijn namelijk zeer de moeite waard en vaak moeilijk te verkrijgen.


Weinig administratieve rompslomp

Wij willen dit bereiken met zo min mogelijk administratieve rompslomp. Het distribueren van de tijdschriften moet voor alle partijen even prettig zijn. U als verkoper ontvangt hoge inkoopkortingen, de uitgever ontvangt een vast percentage van de verkochte aantallen. En de klant die niet meteen een abonnement wil nemen kan zijn magazine nu in uw winkel kopen. Wij houden de communicatielijnen kort, en waar mogelijk houden we rekening met onze klanten. Onze distributie werkt met wederzijdse betrokkenheid.


Werkwijze

U kiest zelf welke magazines u in uw winkel wilt aanbieden. Op www.VMBpress.nl staan alle magazines die via VMBpress gedistribueerd worden. Wij brengen u natuurlijk op de hoogte van nieuwe tijdschriften in het assortiment. U kunt zelf aangeven hoeveel exemplaren u van een tijdschrift wilt ontvangen. Dit kan al vanaf 4 exemplaren. U kunt het aantal altijd wijzigen, afhankelijk van de verkoop. Op alle tijdschriften heeft u recht van retour. Dit betekent dat u doorgeeft via www.vmbpress.nl hoeveel exemplaren u van een editie niet heeft verkocht. Alleen de verkochte exemplaren worden gefactureerd. Beschikt u niet over internet, dan kunt u de verkoopgegevens ook doorgeven via fax of telefoon. U hoeft de niet verkochte exemplaren echter niet retour te sturen.


Hoge inkoopkorting

Uw inkoopkorting wordt bepaald door het aantal titels van VMBpress dat u aanbiedt in uw winkel, want hoe meer titels, hoe meer korting. Bij wijzigingen in het aantal titels, kan ook de korting wijzigen. De staffel van de inkoopkorting:

Aantal tijdschriften/titels: Korting per exemplaar:
1 25%
2 27,5%
3 30%
4 32,5%
vanaf 5 35%

Onze portefeuille

In onze portefeuille hebben wij tijdschriften in diverse categorieën. Het aantal titels wordt doorlopend groter. Voor een actueel overzicht van het aantal titels kunt u altijd contact opnemen.

  • Hobby & Vrije tijd
  • Kunst, Geschiedenis & Cultuur
  • Landen & Reizen
  • Lifestyle & Opinie
  • Management & Business
  • Natuur & Milieu

Verkoopresultaten doorgeven

Aan het einde van de verkoopperiode van het tijdschrift ontvangt u van ons een email met daarin een link. Via deze link geeft u eenvoudig het verkochte aantal exemplaren aan en meer hoeft u niet te doen!

Meer informatie of aanmelden?

Wilt u meer informatie over het aanbieden van de titels uit onze portefeuille? Neem dan contact met ons op via 0251-257 935 of stuur een email naar info@vmbpress.nl.